Хай це буде мiсяць, тиждень. Василь Атаманюк

Ольга Кайдалова
Хай це буде місяць, тиждень,
Хай це буде тільки нині,
Щастя варте, щоб умерти
За його і в цій хвилині.

Хай це буде сон, омана,
Хай це буде тільки мрія,
Щастя варте, щоби вічно
За єдиний мент терпів я.

Хай це буде смерть і мука,
Хай це буде моя згуба –
Розхили рамена білі,
Ближче груди, моя люба!
-----
"Месяц будет пусть, неделя" Василь Атаманюк

Месяц будет пусть, неделя,
Или будет только ныне,
Счастье стоит умиранья
За единый миг, богиня.

Сон пусть будет то обманный,
Будет пусть одно мечтанье,
Счастье стоит, чтобы вечно
Потерпеть за миг желанья.

Смерть то будет пусть и мука,
Пусть в огне любви истлею -
Разверни же белы плечи
И прижмись ко мне скорее!