Ти звiдки, пiсенько весела. Дмитро Загул

Ольга Кайдалова
- Ти звідки, пісенько весела,
До мене пташкою прийшла?
– Перелітала рідні села,
Твоє коханнячко знайшла.
– А що там, пісенько, чувати?
Що діє дівчина моя?
– Переказала привітати
Тебе лебідонька твоя.
– А як без мене проживає?
Чи дуже журиться вона?
– В пісні журбу переливає,
Тебе чекаючи щодня.
– А може, гарний подарунчик
Передала вона мені?
– Один гарячий поцілунчик
Тобі в далекій стороні.
-----
"Откуда, песенка весёла" Дмитро Загул

- Откуда, песенка весёла,
Ко мне ты пташкою пришла?
- Перелетала наши сёла,
Твою зазнобушку нашла.
- А что там, песенка, творится?
Что милка делает моя?
- Велела в пояс поклониться
Тебе лебёдушка твоя.
- Как без меня она там может?
Грустит не слишком ли она?
- Она из грусти песню сложит,
Всё поджидает у окна.
- А может и подарок ладный
Передавала она мне?
- Один лишь поцелуйчик сладкий
Тебе в далёкой стороне.

24.10.2022