В та мо Куме з днем народження!

Ярослав Шарах 5
Вітаємо Куме з днем народження!
Бажаємо здоров'я, успіхів тобі.
Бажаємо удачі, та везіння.
Нехай щастить завжди в житті.

Любов шанує, зігріває,
Сама риба лізе на крючок.
Кума чарку наливає,
Двигун злітає на ривок.

Бажаємо миру, щастя, сили,
Достатку, натхнення, теплих слів.
Нехай збуваються всі мрії!
І все ти мав, що ти хотів!

25.10.22р.
Ярослав Шарах 5.