Родная мая Беларусь!

Павел Путилов
Родная мая Беларусь,
Я за цябе памалюся,
Звоны жаўрука,
Напевы родныя,
Шэлест бяроз,
дз'муханне ветру,
буду захоўваць я ў сэрцы сваiм,
Тваей вясёлкi пералiў,
Узнiкне ў дзiўным сне,
I расы перазвон ад зары да зары -
Не забудуць твае касары!

07.05.2013