Добрай ранiцы, Беларусь!

Павел Путилов
Добрай ранiцы, Беларусь!
Я за цябе памалюся,
каб жыла ты ў вечным шчасце заўсёды!
I сыноў рoдных узнагароджвала сваiм!
Мая мiлая, Белая Русь!
Ты, як мацi мне, роднаму сыну!
Заўсёды пачастуеш, любiш мяне,

ты, як мацi роднага сына!
Мая бедная Белая Русь!
Ты расцiш мяне, як свайго!
Сваю зямлю вучыш шанаваць,
карыстацца тым, што патрэбна,
сваим скарбам мяне шануеш!
Я люблю цябе - Белая Русь!

21.08.2014