Сих голосов звучание

Ольга Новосветловка
Цих голосів
Звучання висота,
Краса, безмежнісь,
Чистота

Їм Господом даровані
Та радості вуста.
Весь простір повивать,
До Вишніх досягають

Усіх церковних хорів
Молитовні слова.
І часто так бувало,
Ця музика звучала

В тобі, мені І в нас
По виході із храму
Тривалий іще час.

           20.10.22
      Москва, метро