Як таке сталося...

Валентин Брилев
Розривами гримить усе навколо.
В душі панує страх і серце завмира.
Як розірвати це смертельне  коло,
В якому світла радість  догора.
Змінилось все в житті, думках,  в природі.
Прийшов на нашу землю сатана.
По селах і містах розруха бродить.
В домівках оселилася  війна.
Загиблих рахувать нам заважають сльози.
Врожай знімає, не братерська ця війна.
А із Кремля бандитські все загрози.
І  балом цим  керує сатана.
Но ми не будемо ховатися по норах.
Хоча цей «бал» замішан на крові.
Відчує нашу силу ненависний ворог,
І повернемо ми всі надбання свої.