Коли закiнчиться вiйна

Люба Охман
Коли закінчиться війна?
Коли кінець сльозам і болю?
Коли настане тишина?
Коли відчує серце волю?

Коли відчиняться замки,
Тоді спадуть усі кайдани.
Прийде кінець страждань людських,
Зруйнуються мерзотні плани.

О скільки, Гоподи, скажи?
Як довго ще цей жах терпіти?
І вихід з "пекла" покажи,
Навчи як вижити і жити!

Коли зупиниш Ти війну,
Загояться глибокі рани,
На цвинтарі страшного сну ,
Розквітнуть навесні тюльпани...
Люба Охман
8.28.22