Нездоланна

Елена Полищук -Зелинская
Біжить по небу тінь, сховалось сонце вниз,
Спадає  хвиля знов, біжить по скелі ввись.
Колише  вітер степ, наспівує   байки
Ніхто не   зможе нас, ніяк  перемогти!

Ми не підкоримось, бо нескоренні ми.
Ми не здаємося, бо не здоланні ми.
Ви нас не знищите, бо Бог завжди за нас,
Ми переможемо і проженемо Вас.

Небо розкраяне на тисячу  кусків,
Душі розділені посеред пісків,
Люди  розкидані по безліччю  країн
Моя країна знов  стоїть серед руїн.

Ми не підкоримось, бо нескоренні ми
Ми не здаємося, бо не здоланні ми
Ви нас не знищите, бо Бог завжди за нас
Ми переможемо і проженемо Вас.