Не можна!

Елена Радькова
1.Ти не знаєш як за краєм плаче небо ...
Серце не розкаже, промовчить...
Так повільно лід в обіймах, жаль без тебе...
Подих на нулі тримаєш ти.

Приспів:
Не можна!
В очі дивитись холодні.
Не можна!
Кохання найти у безодні...

Не треба!
Любові питати у вітра
Не треба!
Чекати у темряві світла...

2.Поясни, чому між нами час не плине?
Ніч в моїй душі згорає в пил...
Божевілля... Може крила...Може гину...
Подих на нулі тримаєш ти.