Про комара

Наталия Ехлакова
Сиджу, пишу про комара,
який попав в стакан вина,
можливо, це оса була,
не так важливо для вірша.

Тут головне, що він пірнув
так глибоко, що вже тонув,
та ще й напився до  безтями...
Така оказія, що майже драма.

Скінчилось добре все,
спасли,
не завжди так бува в житті.
А висновок роблю такий:
не плигайте в безодню мрій.