Ми як листочки

Наталия Ехлакова
Ми як листочки,
як пелюстки,
дні проживаєм
з весни до зими.

Хочеться в небо,
летимо до землі,
різні по формі,
різні в душі.

А навесні -
нові світи,
подихи, мрії,
нові думки...