Шматочок щастя

Наталия Ехлакова
Так хочеться змінити світ
на краще,
так хочеться роздати всім
шматочок щастя.

Те щастя в тім, щоб
сонечку радіти,
те щастя в тім, щоб
ближнього любити.

Те щастя в тім, щоб
ранок зустрічати
і добре слово, хоч комусь,
сказати.