06 ноября 2022

Галина Максимова 6
Сам-на-сам залишилась я з сумом -
Вклався в пазли моїх безнадій...
Коли радість проб'є мене струмом
Серед тяжкості-товщі подій?

Все ще жевріє в серці іскрина,
Що розверзнеться кара небес -
Слід пощезне ворожого сина...
Світ чекає, щоб МИР в нім воскрес!

... Плаче серце по рідній домівці,
Промайнуло в якій все життя...
Край дороги впаду на колінця,
Було б тільки туди вороття...

... Це не я...це душа настражлала
Заповітне, що склалось в рядки,
Це війна ці слова нав'язала,
Вкоротила життя на роки...

Важко чути в новинах, як люди
Потерпають в неволі...живуть...
Перемога жадана прибуде-
Хто ким стане -- у цьому вся суть...