Все добре...

Лю Нели
Хай Божа Воля повсякчасно діється
І Дух Святий перебуває в нас,
Коли душа твоя на Господа надіється,
Ти розумієш навіть прикрощі образ.
Це ворог лютий діє так таємно
Через людей близьких, через своїх.
Звичайно, що буває неприємно.
Всі хворі, так, і ця хвороба - Гріх.
Іде постійна боротьба Світла зі Тьмою,
Йде бій щоденний і жорстокий за Життя.
Та Віра в те, що сам Ісус з тобою,
Здолає смуток, оживить всі почуття,
Того, що ти не сам, як воїн в полі,
З тобою дві третини Ангелів Святих
І Богородиці Покров на твоїй долі,
Й молитви всіх Сятих, звернись до них.
Проси про допомогу й дякуй щиро,
І за образників, і ворогів своїх молись.
Наповнить Милостивий Бог серденько миром.
Все добре, все по плану, посміхнись.


                04.11.2022