Не навчусь

Димитрий Вольф
Ніколи не навчусь бути
Зручним, розуміючим, потрібним 
Ніколи не здогадаюсь
Коли жбурнуть мене, як недопалок у урну
Ніколи не зрозумію, коли моє слово не сподобається
Ніколи не дізнаюсь
Об який камінь хвиля вдариться.