Любiть

Галина Чехута
Кохання -  почуття прекрасне,
Воно найкраще на землі,
Його вогонь повік не згасне,
Поки знаходиться в теплі.

Любіть! Несіть жагу у серці,
Відкрийте душу для добра!
Нехай звучить бурхливим скерцо
Нестримна пломениста гра!

Любіть усе: людей, природу,
Холодний дощ і сніговій,
Весни квітучу, пишну вроду,
Затишок в хащі лісовій…

Любіть світанок, день і вечір,
І чайок, і морський прибій,
І клекіт у гнізді лелечім,
І блиск у хвилі голубій…

Любов - це дар небес і святість,
Що має вічну красоту!
Любіть! Несіть у серці радість,
Нетлінну віру в чистоту!