Гумовий човен

Ирина Юрчук
Ти пливи, гумовий човен,
Ти пливи через Дніпро,
Геть вези, гумовий човен,
Озвірілих орків повен,
З України  це "добро".

Недолюди в кожній хаті
Загостилися прокляті,
Та піджали вже хвости.
А тепер куди тікати?
Розкурочені мости.

Хай їм грець! Таращать бенькі:
Курс взяли на дно Дніпра.
То херсонські витребеньки:
Дірку в човнику тихенько
Дід Петрусь пробив, ура!