Укъжугьаби

Радж Билалов
ГIуру бегинелде, дудего тIаде,
ТIад мунго вегая, гIурдада ХIажи!
ХIурулъе мухIурлъун, лугбал инелде,
ИгIлан  гьабун гьекъе, гъабул   "Гъареджи".
 
   Гъареджи –гуржиязул жаялда, (вино) ц1ар