Я ХОЧУ...

Марина Белобров
Я знаю, що ти прийдеш додому
І я тебе дочекаюсь,
Я вірю в це знову і знову
І надією цією втішаюсь...

Я мрію обійняти так палко,
Заплющити очі й мовчати,
Аби тільки поруч стояти
І що ти зі мною знати...

Я хочу відчути твій подих,
Послухати, як серце лунає
І чути завжди твій голос,
Про це Бог один знає...

Я хочу у очі дивитись,
Вони мені такі рідні,
Торкатись тебе і любити
І просто з тобою жити...

Я хочу тебе додому,
Ти чуєш мене, коханий,
Люблю тебе усім серцем
І дуже тебе чекаю...