До прочитаних коментар1в

Тонина Аг
Волаєш криком у  нестямі -
Бо гнів святий не має меж.
А поряд – в болю хтось, мов камінь…
Повір, страждає він не менш.

Ти словом в люди - гучно, сильно!..
А хтось – молитвою в душі.
Тримаймось купи. Бі;ди  спільно
Здолати легше й пережить.

Ми різні, так. Але єдині
В жаданні зберегти свій дім.
Не осуду, а розуміння -
Бажаю, любі, нам усім.

Всім віри – ворог не діждеться,
Щоб розбрат вскочив проміж нас.
А правда війнами не гнеться.
Тож прийде перемоги час –

Ми виборемо її згодом,
Бо ж разом ми -  і фронт і тил,
Бо ти і я – ми є народом,
Який боронить в домі мир.

27.06.2022