Inimesed L hevad Lahku

Святослав Бойко
P.S Или ; или пропуск буква А только с двумя точками Наверху или русская И но с двумя точками Наверх или русская буква О,но с волнистой чертой над буквой.

1 kuppel.
Nad hoidsid k;est kinni
Kuni praguni
Nagu jook
andis lahku,
Ja pikk agoonia
Hing saetud,
Ja see on nii udune!!

2 korda koor:

Inimesed l;hevad lahku!!
Nagu laevad merel
Ja ilusad koolibrid
Ja valmis nad ongi!!!
Lahkuma!!,
Nagu laevad merel!
Kaugetele maadele!!

2 kupli.
V;hemalt korra,
Aga viimast korda
L;litas gaasi sisse
K;lma k;tte minema
Kus pole roose
Ja ;ks pakane.
Nad ei tule tagasi
Inimesed l;hevad ju lahku!

2 korda koor.

3 salm.
Iga p;ev,
;ks valu kahele
M;lemal pole armastust
Ainult ;ks valu
Et kogu elu on null
Ja ei leia armastust
Aga soojad kingad
Mis on soojendamine
Ja p;;stab
talu valu!!!

4 korda koor.