Kurbust

Святослав Бойко
1 kuppel.

Maailm on ilus
Ja ilus
sees,
meeldib,
Teeb naeratuse!
Sina!,
Aga m;nikord!,
Ma tahan olla kurb!
;hku t;usma!
Kivide kaal!
V;gevatest ;lgadest!
Ja ma tahan vabastada!
Kogu teie hingevalu!

Koor 2 korda

Nii kurb!,
Tuha vihm!
Teemasse tilkudes!,
Ja ma arvasin!
Kui raske!
Sina!,
Ja kurbus ja karjed!
sinu hing!
Mineviku haavad!
Genesis!

P;rast koori

Kurbus!
K;lab nagu teras!
Kui pisarad valatakse!
Tere!,
Sinu silmadest!
Raske! Leia!,
lohutust!,
Hinged!

2 After Chorus 3 korda

Kurb pilk!
Hinged! minu oma!
Kus on igavene piin!
Ja valu piinab sind!

2 kupli.

Nii palju kordi
Nii palju s;du
Ja muuta
Aja kaotus
Ja kohutavad muutused
see juhtus
Palju kordi,
Kui nad kaotasid
Need, kes olid
Oleme l;hedal!
Ja neid on rohkem!
Ei l;he tagasi!
Milline kurbus!

2 korda koor jne.

3 salm.

Maailm, mis
Neelati alla
Ja manustatud
Ja loodud
Ja seal on mikser
S;ndmused toimuvad
Ja ajalugu
igavene elu,
Kusagil puhub
hea,
Ja kuskil
igavene kurjus,
Mis h;vitab!
K;ik head asjad ;mberringi!
Milline kurbus!

2 korda koor jne.

4 paarilist.

P;had on tulemas
Meeleolud
tule taevas appi,
Aga mitte keegi
Ei peaks,
t;histada,
Lahkunute surm
Kui see on patt
Ja me peame meeles pidama
m;leta neid,
Ja me s;;me
Naera tema hinge ;le
Kuidas me ei peaks h;benema
Sest meie!,
Me ei saa kunagi aru!
Teiste kurbus!

2 korda koor jne.

5 salm.

Unustasime,
Meie meel
Meie
Looja
k;igest olemisest,
Ja miks ta teeb
Siis ta l;i
K;ik, mida ma armastasin
Ja me h;vitame
Luues mida
Me tahame, me ei taha
Ja me ei k;si
V;lus;naga
Aga kui ta k;sis
Meie Looja
;rge puudutage ;una
teadmiste puu,
Me eiranud teda!
Ja kaotasime k;ik meie omad!
Paradiis! Oh mis a!
See on meie ajalugu!
Loomise kurbus!
Kui me tagasi l;kkasime!
Looja s;nad!
Oh milline kurbus!
Kogu inimkond!
Rippuv patt, taeva kivi!
Oh milline kurbus!

4 korda koor jne.