ХТО ТИ

Марина Белобров
Я питала тебе хто ти є,
А ти мені відповів,
Зазирни у душі там святе
І все ясно стане без слів...

Я дивилась у очі твої
І казала, що я їх вже знаю
І не знала я ще тоді
Що тебе вже палко кохаю...

Ти для мене таємницею був
Відкривав новинки для мене,
А в середині в серці бунт
І зачарована я біля тебе...

Я хотіла думками тебе,
А ти наче книжку читаєш,
Відкриваєш мене і все
І я відчуваю, кохаєш...

Я бажаю, а ти вже даєш
Хіба таке ось буває?
Я питаю тебе хто ти є
А у відповідь- серце знає...