Tund On L nud

Святослав Бойко
1 kuppel.

aeg,
elu,
Genesis
Millal,
aeg,
l;heb,
Vabalt,
Aeglaselt,
Ja millal,
kuri,
Nad loovad
Ja millal,
Kallis,
Reedetud
Sina,
Ja millal,
lapsed,
Naised,
kannatama
on suremas
Kurjuse p;rast!
Pagan v;taks!
Vormis!
Inimestest!,
Aga ei midagi!,
Pealegi!,
Aeg!,
Varsti!,
Tuleb!
Ja see on k;ik!
Ja see ongi k;ik!
Teistmoodi!,
Hakkab laulma!

2 korda koor

Katki!,
Sinu!,
Ja minu!
tund!,
To!,
K;ttemaks!,
K;ik!,
K;igi jaoks!,
K;ige jaoks!
Valu!,
mida nad!
P;hjustas!
Sina!

P;rast koori

Katki!,
Sinu!,
Ja mitte sinu oma!
tund!,
To!,
On muutunud!
K;igil on see olemas!,
Oma elu!,
Terveks tunniks!

2 After Chorus 5 korda

Katki!,
tund!,
Millal!,
Muutub!
K;ik!,
Ja elu!
Ja elu seadus!
;mberringi!

2 kupli.

aeg,
Sellised
Asi,
milline,
Ei l;pe
Ja see ei l;pe
Mitte kunagi,
Ja kell
mine,
Sinu juures,
v;hesed,
aeg,
Kiirusta!,
Kiirusta!
;ra j;; hiljaks!
Sinu ;ppetundi!
Sinu omadele!
saatus!
Milline!
Pikka aega!,
Ja kui kaua!,
Ootan!,
Sina!,
Ja!,
Seal!,
Kus ta on!,
Helistati!
T;pselt!,
Sina!,
Aga olend!
Selline!,
Ta on! Jah!,
Selle eest!
Mis reedab!
Ja reetis!
Sina! Paraku!

2 korda koor jne.

3 salm.

;ra maga,
Ja mine
Otse
T;;,
Tee seda
K;ik ise,
K;ik,
Omadega
Ja mitte v;;rad
k;ed,
milline,
Mitte, et,
Saab
Elus,
sinu oma,
tee seda!
Ja parem!,
Ise!,
Kuidas!,
Anna!,
teised!,
eks!,
Ja pattu!
Sinu jaoks!,
Sest!,
See!,
karu!,
Teenindus!,
Mitte sinu jaoks!,
Ja siis m;tled!
K;ik!,
Mida!
Planeeritud!
T;pselt!,
Sina!,
Loo!,
Ja kirjutage!

2 korda koor jne.

4 paarilist.

aeg,
Peaaegu,
See on tulnud
Millal,
K;ik
Kuri
Tuleb
T;pne,
Ja viimane,
Lahing,
Ja tema
igavene,
T;pne,
L;pp,
Pealegi!,
K;ik!,
;ks kord!
J;uab kohale!,
Minu!,
L;pp!,
V;i mitte!,
Ja see ongi k;ik!
J;tka!,
Ela!,
Selles!,
Rahu!,
Elus!,
Kokku!,
Genesis!,
M;rkused!,
T;esta seda!
Mis see on!,
T;pselt!,
Sinu!,
tund!,
Mis see on!,
Sinu oma!
T;si!,
Igavene!,
Elu!

2 korda koor jne.

5 salm.

trumm,
koputades,
Valgus,
s;rav,
l;heb,
Igavesti
elu,
s;deleb,
Sinu oma
t;ht,
jaoks,
Sinu oma
Unista!,
Igavesti ja igavesti!,
Milline!
Ma tahan!,
J;ua!,
Ja sina!,
See!,
Unistused!,
Niisiis!,
Ja ei j;udnudki!
Aga igavesti!
V;itle!,
Temale!,
L;hme!,
Edasi!,
julge!,
;ra karda!,
Ja nii edasi!
Kiirusta!
Mine!,
Edasi!

2 korda koor jne.

6 paarilist.

tabas,
juba
paraku
Sinu,
tund,
Millal,
Oli,
juhus,
M;rkmed,
paraku
j;i vahele
tema,
silmapiirilt kaduma, vaatev;ljast v;ljas,
Sa kaotasid,
Sa kukkusid
M;;gast
surmast,
Ja igavene
Tema
Vaenlane!
V;i kui!
Seal on!,
Usk!,
Ja loota!
Sinu juures!,
Viimane!
J;udu!,
Ja v;imalus!
Sinu oma!
Sinu oma!
Ime!,
Kellele!,
Talle!,
Paraku!,
Pole m;;ratud!,
Olla!,
Pealegi!,
Sina, paraku!
J;i vahele!,
Sinu tund!
L;ppude l;puks on juba hilja!
Katki!,
Ammu!,
Sinu aeg!
Lahku!,
Aga edasi!
Ela!,
Koos tema!,
;nne!,
Sinu omaga!
Armastus!,
Milline!
Igavesti!,
Kidala!,
Sina!,
Seal!,
Sest mitte kunagi!
;ra lase lahti!,
Pea!
Minu!

3 korda

Pealegi! Aeg!,
Sinu oma on saabunud!
Katki! Sinu!,
Viimane!,
Tund! Genesis!

4 korda koor jne.