Я ХОЧУ ДО ТЕБЕ

Марина Белобров
Я хочу на грудях заснути у тебе,
Заплющити очі і просто лежати,
Чути як стрімко б'ється там серце,
Притулитись до тебе і обійняти...

Я хочу, щоб ти розповів мені казку,
Що по справжньому мрією нашою зветься,
Я хочу відчути всю твою ласку,
Що від кохання твого береться...

Голос твій ніжний чути я хочу
У ньому звучання мені солов'їне,
Мене заколихуєш, коли шепочеш,
Ти просто моє рідне створіння...

В тобі є усе, що я так бажаю,
Недоліків зовсім в тобі я не бачу,
Може від того, що тебе я кохаю
І за тобою сумую і плачу...

Ти ж знаєш зі мною усюди постійно
Де б не була і що не робила,
Серцем твій образ малюю я вільно
І почуттями його я скріпила...

Я хочу до тебе і ти про це знаєш
І іншого в долі мені вже не треба,
Я знаю, що ти це все відчуваєш
І хочу, щоб ти мене забрав до себе...