Боже благаю...

Марина Белобров
Не допусти, Боже, щоб мрії розбились,
Ти чуєш мене, вже не вистачить сил,
Ти ж знаєш , що з ним ми вже поріднились,
До нестями закохані на перекір уже всім...

Благаю тебе, збережи нашу долю
І більше ти нас не роз'єднуй у бік,
Виконай, Боже, прошу нашу волю,
Бути щасливими, хоча б на цей вік...

Даруй Боже, нам ще більше часу,
Бо біжить воно стрімко і не здогнать,
Так хочеться Боже,кожного ранку
З коханим прокинутись і з ним засинать...

Почуй мене Боже, я тебе так благаю,
Ми так довго блукали у цьому житті,
Тепер ось знайшлися і покохали,
Щоб більше не бути у тій самоті...

Молю тебе Боже, прийми цю молитву,
Бо щиро благаю  тебе серцем своїм,
Нехай станеться все по твому Завіту,
Дозволь любить і бути поруч із ним...