Ми залишимо

София Бижко
А ми залишимо свій слід обов’язково,
Або в історії, або в чиїйсь душі
Із зброї - лиш любов і чесне слово
І відчуття хто є свої/чужі.

Кудись щоденно нас ведуть дороги
Ми обираємо між треба і між хочу
Якщо сказати щось важливе нема змоги
Завжди на допомогу прийдуть очі.

Роки минуть, а вогник в серці вічний
Хоч інколи він трошки завмира
Для когось ти не просто пересічний,
А привід вірити у промені добра.

Навчись у крихітному бачити побільше
В недоліках - початок задля дій.
В твоїх руках робити світ світлішим
І той, що навкруги й маленький свій.