Зимовий

Таисия Шашилкина
Зима. Вона ступає тихо-тихо.
Як кішка, тиснеться у хату, на поріг.
Морозний день, повітря свіже. Дихай!
Лапатий падає поволі перший сніг.

Зимовий день, легенько вітер віє,
Порошу підіймає навкруги.
Немов крізь сито, небо крупи сіє.
Гілки згинає в вигляді дуги.

Річки повільно крига покриває,
І засинає матінка-земля.
Під снігом білим хай відпочиває.
Замотане зимою немовля.

Зимовий спокій...роздум сьогодення.
Зупинка в повсякденному житті.
Моя зима, мій затишок, натхнення.
Мої думки малюнком на вікні.