Що таке нiч без свiтла

Владимир Шеврон
Що таке ніч без світла?
Що таке день без майна?
Знаменник місце відповіді займа.

Всього набутого в пам’яті зовнішній й мережі
Більше вартують каміння й прищі.
Бо не статичні

Ніч – іще не пітьма.
Що відкрите тобою – буде з тобою.
Що навчишся робити – зможеш створить.

Світловий день щодень.
Дар майна – його не триматися.
Дар – це і є, що в тобі є

Вміння творити, що знаєш,
Вміння відтворити без карт та мереж
Ідеї суть та з нею створити дива

Пізнання.
Власна наука.
Відкриття – сполучник привітає

2022-11-24

[Концепт #ВіршіДляОстанніх-2]