Голодомор

Аленка Украинка
Ви знаєте, не можна і сказати, нема страшнішого цього понад усе
Як син ховає свою рідну матір, а молодиця немовля своє!
Так, так і саме так було в 30-тих
Жорстокість ката, фашистів режим
І не сховати
Страх в очах чужих
І не зламали дух, народ один