ЗIМА

Анна Атрощенко
Дзень сягоння, як фальшывы!
Цемра л"ецца з-пад нябёс.
Пачарнеюць: ліпы, слівы,
Лістапад нам дождж прынёс.

Сад адразу шэрым будзе,
Незнаёмы ён зусім...
Сумна вечарам мне, людзі,
Свет зрабіўся зноў чужым.