Чарка

Перевалов Александр
А ми незламні
І нас не вб'єш
А ми хоробрі
Ти теж п'єш

У твоїй чарці - жовта блакить
У моєм сердці - незламна мить

Там де далеко далеко там
Ти де - світе со світе сонце нам
Там де далеко далеко там
Темрява идет нахуй по борам

Там де далеко далеко там
Ти де - світе со світе сонце нам
Там де далеко далеко там
Темрява опустилася на нас

А ми незламні...