***

Намик Фарзалиев
Цlийи лезги - урус гафарган акъатнавалда, урус гафар " - чи " суффикс гилигна " лезги " гафар туькуьрнавалда авторри...

Чиди тир кьван суффикс " -чи "...
Вуж гьаким я, вуж - силисчи?
Сиясатчи гаф хвена чи,
Политик мад тийин харжи.
Алим жидди, кlелчи кефчи,
Хупl жедачни чlалаз кеф чи!
Бес хъия тlун, я гьамамчи,
Тlас искид я - вични ичlи...
Кьуртlа суффикс чlалай - гуржи,
Мадни гафар жеч икl пичlи...
Гафунихъ къвекъвезвай илчи -
Суффиксдизни лагь шикилчи.
28.11.2022