До Дня учителя...

Светозара 2
Яблука достигли,яблука червоні.
Згадую Сосюру,дивлячись на них.
А в срібнім  павутинні,наче у полоні,
З минулого лунає мій дівочий сміх.
Скільки це уже років миттю пролетіло,
Скільки шкільних весен,скільки шкільних зим?
Скільки гучних дзвоників шкільних  продзвеніло?
А життя шкільнеє - наче день один.
Знову літо бабине свято нам дарує,
Обіймає кожного сонячним теплом .
Хай в ваших домівках злагода панує,
Живе  шкільна родина під Янгола крилом.
Шановні колежаночки, колектив мій рідний,
Радо вас вітаю в цей ранковий час!
Хай новий навчальний буде для вас плідним,
А дитячі  успіхи надихають вас!
Миру вам бажаю,неба голубого!
В Мар'їнці зустрітись- то мрія моя!
Щастя і любові, сонечка ясного,
Щоб ми ще заспівали "Вчителько моя ..."