Плагиат clones breed like flies

Василий Мелешко-Адамсон
clones breed like flies
I shall not forget your eyes,
To die, not to live, not to be born,
Why did you buy me, I like corn,
Sit with me, give it to me guys
I shall not forget your eyes,
He never knew how to love,
St. Isaac's Cathedral, fly dove!