В журбi...

Любовь Вишневецкая
Лебідь журився на річці...
- Де ж тепер пара його?!
Бути одному на віці
розпорядився сам Бог...

Холодно... стелиться вітер
листям ржавілим... сідим...
Птаха сумує... у світі
бути судилось однім...

Хвиля шепоче про милу...
В небо підійме крило...
- Птах не знаходить обійми...
Не віднайдеться тепло...

Лебідь тужив за минулим...
Крик заплітався в вербі!..
Доля неначе заснула...
Серце тонуло в журбі...

                3.12.2022 р.

Фото из инета.