Ти з явишся

Людмила Дзвонок
Ти, як та хвиля: поруч - на відкаті,
То горнешся, а то зникаєш з виду,
То шлеш мені свої слова крилаті…
Реальний ти чи ти якась привида?

Ти з’явишся, як ніби й не відходив,
І будеш розмовляти без пояснень,
На запитання я побачу подив…
Скінчаться всі страждання в день Господень?

Мій миленький, тяжкі усі чекання…
Терпінню вчуся не один рочочок!
Кому потрібні всі мої страждання?..
Коли страждань закінчиться клубочок?
                03.12.2022