Из детской книги Валерия Кириогло

Валерий Кириогло
Турецкий язык

ED;   

D;nned; var bir say;
O pek ii hem may;ll;
Hepsi onu ;;rendi
Ka; g;n aftada?.. /Edi/

Boyalar g;kt;n akt;
Bir ku;ak peydaland;
Kara boya ;;kmad;
Ka; renk orada kald;?../Edi

Русский Язык

Семь

В  мире  есть  число  особое,
Оно  чудное  и  доброе,
И  знакомо  оно  всем.
Сколько  дней  в  неделе?
                (семь)

Небо  красками  облилось,
И  в  нём  радуга  родилась.
Чёрной  краски  нет  совсем.
Сколько  в  ней  цветов  есть?
                (семь)

Украинский язык

Сім

Число є в світі особливе,
Його сплутати неможливо,
Скажу знайома цифра всім.
Так скільки днів у тижні? Сім!

Дощить, а сонце хмари гріє
Квітчастій радугою зріє
А чорної фарби скажу  знову всім
 Ніколи, немає а квітів все ж, сім!