Я под твои нейросети не подстроюсь

Полина Токмакова
Я под твои нейросети не подстроюсь,
Если только ты под мои,
Сейчас мы тут всё перекроем,
А ты смотри)
Все личное и мирское
Сияют изначальным светом изнутри,
Не называя их отдельными как таковое
Остаёшься целостным внутри
Не создавая препятствий всегда все должно быть счастливое и простое,
На всех этапах бесконечность зри
4.12.22

I will not adapt to your neural networks,
 If only you are under mine
 Now we're going to recut and turn it all around.
 And you look)
 Everything personal and mundane
 Shine with the primordial light from within,
 Without calling them separate as such
You stay whole inside
 Without creating obstacles, everything should always be happy and simple,
 At all stages see the same infinity
 4.12.22