Не загуби

Маргарита Метелецкая
     Обійми Сонечко стуля,
     Бо грудень - змерзлася земля...
     В гілках проміння мерехтить -
     Та бач , всіх мрій позбулась ти?..

     Позаду стежки хвилювань,
     Тривог, оманливих вагань -
     Світ наче голим, сірим став
     Й замовкли стомлені вуста...

     Хто б хоч каганчик засвітив,
     Щоб щез набридливий мотив,
     Через ображені віки
     Пробились паростки крихкі

     Любові?  Милість нагадать
     Й щоденну Божу благодать,
     В якій воркують голуби:
     Надії  все ж не загуби!