Сёння

Анна Атрощенко
Сёння дзень наш блаславёны,
Кожны міг святлісты.
Зелянеюць зноўку клёны
Ранкам галасістым.

Нівы ўвосень будуць зжаты,
Хлеб на нашым стале.
Багацеюць ноўку хаты,
Бог тут сёння жыве!