Яна еллар китерсен изгелек

Рябина Хат
Кыш бабайга быелда хат язам
Барып житэр микэн, юк микэн
Кыш бабакай сина сузлэрем куп
Синен бит кодрэтен зур жилкэн.

Сина бик куп хатлар килэдер
Вакытын юктыр укырга барсында
Купме кеше синнэн бэхет сорый
Шигырь укый сабыйлар,каршында

Яна еллар якынлаша кабат
Юлбарыс бездэн китэ еракка
Курсэтте ул безгэ курмэгэнне
Авыр булды ай-хай кайчакта...

Уземэ синнэн сорамыйм берни дэ
Кирэк тугел алтын, комешлэр
Ак карларын ак бэхет китерсен
Тыныч булсын кугебез, иллэр!

Утырт эле мине атларына
Еракларга бергэ китэрбез
Сойлэшербез бер туйганчы икэу
Илебез кинлеклэрен инлэрбез.

Телэклэрем сина бик куп быел
Доньяларны зинхар тыныч ит
Туктат кирэкмэгэн кан коюны
Энилэр йозенэ нурлар сип.

Гаилэлэрдэ булсын тату тормыш
Сабыйлар ятимлек курмэсен
Балаларын коткэн хэр ананын
Бер тамчы куз яше тошмэсен...

Тыныч булсын иде доньялар
Хэркем бэхетлэрдэ яшэсен
Разый булып тапкан малына
Яраткан эшендэ эшлэсен.

Тукта, тукта ашыкмачы бабай
Бетмэде эйтэсе сузлэрем
Куянына берук эйтче зинхар
Яшереп тотсын берук серлэрен!

Булмасын ул каты бэгерле
Йомшак булсын анын кунеле
Яна елда хэркем бэхет юрый
Сабырлык бир, булыйк туземле...

Барган юлларында хэр кешегэ
Миннэн бик куп сэлэм эйтерсен
Саулык, бэхет сезгэ олэшэм,дип
АК ОМЕТЛЭР СИБЕП КИТЕРСЕН!

ВСЕМ ЖЕЛАЮ ДОБРА И МИРА. ПУСТЬ ГОД КРОЛИКА ПРИНЕСЕТ ТОЛЬКО СЧАСТЛИВЫЕ МОМЕНТЫ. ПУСТЬ БУДЕТ МИР НА ЗЕМЛЕ. ПУСТЬ НАШИ ДЕТИ ВЕРНУТСЯ ЖИВЫМИ И ЗДОРОВЫМИ С ПОБЕДОЙ И БУДЕТ В МИРЕ СЧАСТЬЕ И ПОКОЙ)))