Досить тяжко

Дарья Тимошенко
Якось сумно безперервно,
Відчуваю втому й страх.
Це депресія, напевно,
Або справа тут в роках.

Я не відаю що сталось,
Намагаюсь йти вперед.
Наче в душу підлість вкралась
І тепер біди черед.

Розібратись з цим всім важко.
Де ж тут вихід? Що за грець?
Зникло світло.. Досить тяжко..
Є у темряви кінець?