Путь Истинный ведущий к цели

Ярославский Григорий Данилович
Ин.14:6 глагола ему Иисус: аз есмь путь и истина и живот: никтоже приидет ко Отцу, токмо мною

По жизни долго ли плутать?
С душою обречённой, в гордом теле
Смирись! Смирись, иначе не узнать
Путь Истинный ведущий к цели