rut is nable

Дмитрий Колупатин
git power kin,
len fusion min,
get money ot,
doo lifer grot.

nemi paint tomowrow
des grid dessowrow,
in get forewer
pin led fogever,

hit mever pin,
let geto bin.
hemi let work,
som great desorf.