Живу вiрою

Людмила Дзвонок
Живу... А чи живу? Живу!
Пишу ось зараз, лежачи у ліжку.
Прикрию очі, ніби я пливу...
Куди веде мене оця доріжка?..

Думки на краще, тільки, тільки так!..
Не підпускаю в себе я депресію,
Не ставлю навіть запитання знак,
Радіти вчусь, коли мені невесело!

Так Бог велить, я донечка Його,
Своє життя Йому лиш довіряю,
І слухаю Його лиш одного,
Подяку шлю і Ймення прославляю!

Дивлюсь очима віри - цим живу,
Інакше вижити, скажу вам, неймовірно,
Знаходжуся в молитві (на плаву),
Вона дає держатися спокійно!
                14.12.2022.