А за квадратами ромбы

Елена Полищук -Зелинская
У стінах теж є двері й вікна,
очі  й вуха- ти лише послухай.
А за квадратами є ромби.
За ними біліються палелограми,
Трапеції, криві, поламані і бомби.
Яких не бачить світ, а діячі тим паче
Все рідше  і частіше забува, як діти плачуть.
А стіни бачуть все те й слізно плачуть
Бо їх ніхто не пожалкує й не пробачить.