Моe мiсто не спить

Перевесло
Моє місто не спить,
Знов   лунає тривога.
З жахом дивиться в ніч,
Йде  війна за порогом.

Від болю корчиться  земля,
У край снарядами порита.
І розчинилась у ній кров,
Захисників, в боях забитих.

Димлять зруйновані хати,
у куток забились перелякані  діти.
На їх очах убило брата , 
Ридає  від горя   мати!

Не сплять наполохані очі,
Вони не можуть заснути?
Скільки лиха наробила війна,
Воно гірше отрути!

Прошу тебе Боже!
Зупини це  насилля!
Хай мир запанує ,
Накажи за свавілля!

!7.12.2022р.