Май арттивга рудзынгай касы

Татьяна Плити
Май арттивга рудзынгай касы,
Сау арван йа тымбыл цары бадга.
Ама ногай уарзоны мысын,
Зарда йам баллы анафаллайга.

Стъалыта тыбар-тыбур канынц,
Ама мын ма хъуыдыта файлауынц,
Ацы хсав дар аз анкъард канын
Ивгъуыд бонта  ман анцад на уадзынц.

Растаган арлаууын канан най,
Ивгъуыдан фастама най ыздахан,
Рудзынгай арттивга дзуры май,
Амонд ныр кай нал арцаудзан махма.